SOS: Gubitak drugarice

PROBLEM: Dok vam ovo pišem, plačem jer sam izgubila najbolju prijateljicu zbog svoje gluposti. Jedne večeri sam je zvala u pola 10 i ona se nije javila na mobilni. Njena mama me pitala zašto je tražim, a ja sam joj rekla da je nešto vezano za “prijatelja”. Kada je to čuo njen tata, poludeo je i zabranio joj da se druži sa mnom. Plačem kao luda i htela sam da odem kod njenog tate da objasnim šta sam mislila. Previše mi znači i ne želim da imam ovaj glupi život bez nje!

SAVET: Najverovatnije nije tako strašno kao što ti se čini. Kao prvo, postoji neki kućni red zvanja telefonom, možda si jednostavno previše kasno pozvala svoju prijateljicu pa se njen tata naljutio. Bilo bi lepo od tebe da pozoveš i pokušaš da se izviniš. Ovo je nesporazum koji će se ubrzo rešiti, stoga ne očajavaj, nisi zauvek izgubila drugaricu.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredila: Sanja Matasić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.