SOS: Htela bih da upoznam Selenu Gomez

Dragi Hej, pišem ti opet i nadam se da ćeš mi odgovoriti. Htela bih da upoznam Selenu Gomez , njene pesme mi se baš sviđaju I draga mi je kao osoba. Mislila sam da joj se javim preko društvenih mreža i tako je upoznam jer ona živi daleko. Probaću pa šta bude. Ali volela bih da čujem i tvoje mišljenje, da mi daš neki savet?

SAVET: Svakako da možeš pokušati da stupiš u kontakt sa njom preko društvenih mreža, ali nemoj da se previše razočaraš ako ne dobiješ odgovor jer su zvezde poput nje uvek u frci i gužvi, i dobijaju na stotine poruka od fanova svakog dana. Pored toga, profile pevača često vode različiti menadžeri i oni su ti koji se bave porukama koje stižu. S obzirom na njenu popularnost i na to da živi veoma daleko, teško je doći do upoznavanja sa njom. Ipak, možeš da sačekaš da dođe da održi koncert u tvojoj državi. Često pevači pre velikih koncerata odvoje neko vreme da se upoznaju i slikaju sa fanovima, i to bi mogla biti tvoja šansa. Savetujemo ti da se naoružaš strpljenjem i da pratiš kada Selena ima turneje, te da li dolazi u tvoju zemlju. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Puma press

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.