SOS: Imam 16 godina i jednostavno mi se niko ne sviđa

Sve devojke u mojoj školi stalno pričaju o momcima. Meni se jednostavno niko ne sviđa. Imam 16 godina i ne zanima me ni seks, ni ljubljenje s momcima, sve to mi je jako odbojno. Ne zanimaju me ni devojke. I kada slušam svoje drugarice, čini mi se da nisam normalna. Čak nikad u životu nisam ni masturbirala. Je li sa mnom sve u redu?

SAVET: Sa tobom je sve okej, i nemoj da brineš o tome. To što te sada ništa od toga ne zanima, ne znači da se kasnije nećeš zainteresovati. I sasvim je u redu da bude sad tako kako jeste, ne treba da se na silu “interesuješ” za momke, da ulaziš u veze ili bilo šta slično. Ljudi prosto imaju različita interesovanja i u različito vreme su spremni za određene stvari, i stvari tako i treba da idu – svojim tokom. Bez obzira šta ti drugarice kažu, ne obraćaj pažnju i radi po svom osećaju. Sa tobom je sve u redu!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.