SOS: Imam devojku, ali…

Imam 17 godina i već godinu dana sam sa devojkom koju zaista volim. Ali, problem je u tome što me privlače i druge devojke. Osećam se nekako vezano i sputano, a sad mi se nabacuju dve – tri nove i ne znam šta da radim. Ne želim da povredim devojku do koje mi je stalo, niti da je izgubim zauvek. Inače, nikada je nisam prevario, ali sada sam u velikom iskušenju. Šta da radim?

SAVET: Prevara nikada nije dobar izbor, pogotovo ako zaista voliš svoju devojku i ne želiš da je povrediš. Ona bi najverovatnije za to saznala pre ili kasnije i stvari bi baš ispale bezveze. Pored toga, verovatno ne želiš da se o tebi priča da si neko ko vara devojke i da na taj način možda uništiš “reputaciju” kod drugih devojaka sa kojima ćeš se susretati u budućnosti. Ukoliko se već osećaš tako kako kažeš – vezano i sputano – vreme je da razmisliš o tome koliko zapravo i dalje želiš da budeš sa svojom devojkom. Ok je da te nekad privuku druge devojke, ali razmišljanje o tome da uđeš u nešto sa njima i da prevariš devojku je već izlazak na “klizav teren”, i takve situacije se retko kada dobro završe. Savetujemo ti da dobro razmisliš o tome šta želiš i koji su ti prioriteti, i ako želiš nešto sa nekom drugom devojkom, predlažemo ti da prvo popričaš sa svojom devojkom i da sa njom završiš to što imaš. Koliko god to bilo teško i koliko god bi je tako nešto povredilo, svakako bi je bolelo manje nego da kasnije sazna da si je prevario. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Getty

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.