SOS: Jastuk ljubavnik

PROBLEM: Imam jedan problem. Nedavno sam otkrila super način samozadovoljavanja. Kada legnem u krevet, jastukom pritiskam polni organ i tako dođem do vrhunca. Ali proučavala sam svoju vaginu pa sam primetila da mi je koža tu tamnija nego na drugim delovima tela. Je li to posledica ovakvog načina masturbiranja? Veoma sam zabrinuta! U pomoć!!!

SAVET: U tvojoj dobi je masturbacija, tj. samozadovoljavanje, potpuno normalna i prirodna – mnoge devojke i žene to čine. To te oslobađa napetosti i pomaže ti da naučiš više o svome telu i seksualnosti. Sigurno se nisi povredila masturbirajući pomoću jastuka. Koža vagine (ili vulve) često je tokom puberteta tamnija od ostalih delova tela, a boja malih stidnih usana čak tamnosmeđa, dok im je koža naborana. Dakle, ne brini se, s tobom je sve u redu.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredila: Sanja Matasić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.