SOS: Jedna nozdrva mi je veća i to me užasno nervira!

Zdravo Hej! Nadam se da mi možete pomoći. Znam da je ovo glupo pitanje ali zadnjih dana primećujem kako mi je jedna nozdrva veća od druge što me mnogo nervira. Ja sam trenutno bolesna pa je to možda zbog toga. Baka kaže da je sigurno zbog toga i da se ne sekiram, ali to ne uspevam već stalno razmišljam o mom nosu i brinem. Molim vas pomozite mi. Nadam se da to neće tako da ostane, možda je do prehlade, ali ipak moram da proverim jer mnogo brinem. I kazite mi ako treba neki preparat da koristim ili šta već da radim. I hvala vam unapred.

SAVET: Zaista nema razloga da se toliko brineš. Sumnjamo da je ta razlika toliko uočljiva drugima, verovatno je samo ti primećuješ, a drugi možda i to tek kada im ti ukažeš na to. Moguće je da imaš neke promene na nosu, poput npr.perutanja nosa zbog prehlade. Posle prehlade će to doći na svoje.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.