SOS: Kako brzo da smršam?

PROBLEM: Dragi Hej! dao si mi odgovore na mnoga pitanja koja sam imala i hvala ti puno zbog toga . Želela bih da smršam 10 kilograma. Kako to da postignem na najjednostavniji način i za kratko vremena. Nemojte samo reći da je to nije neophodno pošto u mom slučaju jeste. Volela bih kada bi mi rekli način kako da za npr 10 dana smršam 5 kg ili tako nešto. Ali da se tiče ishrane. Ako možeš da mi kažeš neki način koji uključuje ishranu bez vežbanja (zato što imam puno da učim i nemam vremena uopšte) . I neki brz način gde mogu da smršam za kratak vremenski period. Ako je potrebno znati građu tela moja građa je peščani sat. I još nešto ne razumem se toliko u dijete bolje mi recite šta da pojedem za doručak, šta za ručak i včeeru tog i tog dana šta je potrebno.

SAVET: Ukoliko neko želi da izgubi više kilograma, poput tebe, potrebno je da za to pre svega ima strpljenja, a potom i pomoć osobe koja se u ishranu razume. Kilograme nisi sigurno preko noći dobila, pa ne možeš preko noći ni da ih skineš. Nikako ti ne bismo preporučili rigorozne dijete jer se ti i dalje razvijaš, a takve dijete mogu negativno uticati na tvoj razvoj, kao i npr.na ciklus. Zbog toga ti predlažemo da popričaš sa roditeljima o tome da odeš kod nutricioniste. To je najbolji način jer je to osoba sa stručni znanjem koja tebi može prilagoditi način ishrane koji će ti biti manje više ok i sa kojim ćeš uspeti da smršaš. Samo budi u tome istrajna, dosledna, strpljiva i ne odustaj kada naiđeš na prepreke.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.