SOS: Kako da budem sigurna da mu se sviđam?

Dragi Hej, čitam te već duže vreme i puno si mi pomogao, nadam se da ćeš i ovog puta. Ovog septembra krenula sam u srednju školu i zaljubila sam se u dečaka iz razreda, mislim da se i ja njemu sviđam, ali nisam sigurna. Drugarica mi je rekla da on gleda u mene i da mi se osmehuje, i kada ga je zezala za mene on se nije bunio. Molim vas odgovorite mi preko sajta jer nisam u mogućnosti da kupim Hej. P. S. Najbolji ste!

SAVET: Ako je tvoja drugarica u pravu, postoji šansa da se i ti njemu dopadaš. Ipak, potrudi se da i sama posvetiš više pažnje tome da tumačiš njegove reakcije i ponašanje. Obrati pažnju na to da li ti se zaista smeška kada vam se sretnu pogledi, da li te učestalo gleda, da li ti se obraća i slično. U svakom slučaju, i sama možeš nešto da preduzmeš kako bi mu stavila do znanja da ti se dopada – i sama mu upućuj osmehe, pokušaj da više pričaš sa njim, javi mu se u prolazu, javi mu se na nekoj društvenoj mreži i slično. Nemoj da se plašiš toga da sama preduzmeš neki korak, nikad ne znaš kako će ispasti. Želimo ti sreću! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.