SOS: Kako da ga pitam za vezu?

Dragi Hej! Pišem ti prvi put i iskreno se nadam da ću odgovor na moj problem naći kod tebe. Naime, od skorije mi se sviđa dečak dve godine stariji od mene. Idemo na privatne časove zajedno. Uvidela sam da i on mene primećuje i da se stalno šali sa mnom. Želela bih da ga pitam za vezu, ali ne znam kako?

SAVET: Ukoliko ti se čini da i ti od njega dobijaš signale da mu se dopadaš, okej je da nešto preduzmeš po tom pitanju. Međutim, predlažemo ti da se, pre nego što ga pitaš tako nešto, uveriš da je on zaista zainteresovan za tebe. To možeš da uradiš tako što ćeš npr. prvo pokušati da malo više pričaš sa njim, pa da mu se npr. javiš na nekoj društvenoj mreži, da se malo dopisujete i slično. Onda možeš da mu očiglednije staviš do znaja da ti se sviđa pa da vidiš da li će ti on uzvratiti na isti način. Ukoliko se tako nešto stvarno desi, onda možeš da pokušaš da odeš i korak dalje – da ga pitaš to što želiš. Razumljivo je ako ti je frka oko toga, ali jedino što možeš jeste da skupiš hrabrost i jednostavno mu kažeš šta imaš – da ti se sviđa i onda da ga pitaš to što hoćeš. Kakav god njegov odgovor da bude, ti ćeš svakako znati da si uradila sve što si mogla i da si načinila veliki korak. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.