SOS: Kako da kažem roditeljima da čitam teen časopise?

Dragi Hej ovo što pišem se malo tiče i tebe. Obožavam časopise i jedan od omiljenih časopisa je Hej. Samo imam jedan problem… Nisam rekla roditeljima da kupujem bilo koji časopis. Plašim se kako će odreagovati. Zato što po mišljenju mojih roditelja je svaki časopis skupo parče papira. Ja ne mislim tako ali kako da kažem roditeljima? Molim te pomozi!!!!

SAVET: Nema ništa loše u tome da se interesuješ za časopise, pogotovo u tvojim godinama je ok interesovanje za tinejdžerske časopise. Jedino što može da bude problem jeste novac. Tvoji roditelji su verovatno protiv toga da kupuješ časopise baš zbog toga da ne bi trošila pare. Ono što možeš da im kažeš jeste prosto da ti se sviđa to što čitaš u časopisima i da ima zanimljivih tema, saveta i slično. Ipak, ukolik smatraju da kupovina svega toga prilično utiče na vašu finansijsku situaciju, uvek možeš sve novosti da pratiš preko neta na portalima. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.