SOS: Kako da mu skrenem pažnju da mi se sviđa?

Zdravo Hej časopisu imam jedan problem. Pa da počnem… krenula sam u srednju i primetila sam da me većina dečaka posmatra, ali samo jedan pogled jednog dečaka je bio dovoljan da ja potpuno “odlepim” za njim. Nedugo zatim primetila sam da na većini časova gleda ka meni, ponekad se i osmehne, a ja se istopim. Počela sam da ga pratim i na insta, ali nije mi uzvratio, a takođe sam saznala da nije većinu mojih prijateljiza zapratio, a na fejsu se plašim da mu pošaljem zahtev jer se bojim da će biti sumljivo. Čak i na jednom času sedimo jedno pored drugog i sve mi pomaže, ali na ostalima ni da se javi. A ja sam se mnogo zaljubila u njega, a on ništa. Kako da mu skrenem pažnju?

SAVET: Počni više da pričaš sa njim. Iskoristi tu priliku kada ti pomaže, da razviješ neki odnos sa njim. Nemojte pričati samo o školi. Uvedi i neke druge teme. Pitaj ga šta voli da sluša, kakve filmove gleda, koji ga sport i/ili igrice interesuju i tome slično. Kada bude i tako primetio da se interesuješ sa njega, prvo će mu prijati a potom će i on verovatno razviti interesovanje za tebe. Takođe, ne plaši se da ga dodaš. Slobodno uradi. Dodavanje je skroz ok, kao i lajkovanje a ćaskanje već zavisi od toga da li je tebi to ok ili ne.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.