SOS: Kako da povratim BFF?

Najbolji Hej, prvi put ti pišem. Imam jedan problem. Nedavno sam se posvađala sa devojčicom koja me sada provocira, a što je najgore, želi da mi ukrade najbolju drugaricu. Mislim da joj moja bff u potpunosti veruje. Kako da dokažem da ta devojčica radi sve da bi me uništila? Kako da povratim bff? Molim te pomozi mi.

SAVET: Budi iskrena sa svojom BFF. To je jedino što možeš da uradiš. Objasni joj šta se desilo između tebe i te druge devojčice, i reci joj da si zabrinuta da bi mogla da vas posvađa, a da je tebi jako stalo do nje i da ne želiš da je izgubiš. Nemoj da je ubeđuješ da se ne druži sa tom devojčicom, samo joj reci kako se osećaš i čega se plašiš, a na njoj je da odluči šta će dalje. Nemoj mnogo da se brineš, ukoliko si bliska sa svojom najboljom drugaricom, ona će razumeti i znaće kome da veruje.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.