SOS: Kako da se ponašam pred simpatijom?

Dragi HEJ! prvi put ti pišem i nadam se da ćeš mi pomoći u rešavanju ovog “problema”. Imam 15 godina, javila sam se dečku koji mi se sviđa i on mi se nije javio. Čuo me je. Bila sam baš povređena, primetila sam da je počeo da me gleda odnedavno. Kako da se ponašam? Da li da ga ne primećujem ili da pokušam opet da mu se javim. On ne čini nikakav korak, ali me gleda. Par puta su nam se i sreli pogledi, ali me nekad izbegava. Ne znam da li mi se nije javio zbog društva. Hvala unapred.

SAVET: Ništa nije crno belo. Ne bi valjalo da na osnovu jedne situacije donosiš zaključak. Moguće je da te nije čuo. U svakom slučaju je ok ako mu se opet budeš javila. Time ništa ne gubiš, a možeš samo da dobiješ ni manje ni više nego njegovu pažnju. Stoga, ponovo se javi kada budeš bila u prilici pa ćeš taman videti da li te namerno ignoriše ili je to nejavljanje bilo tada slučajno.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.