SOS: Kako da se sprijateljim s nekim na moru?

Dragi Hej, opet ti pišem, nadam se da ćeš mi odgovoriti. Nemam s kim da idem na more, kad idem na plažu budem sama, bude mi dosadno, a većina mojih prijateljica radi i nemaju vremena. Kako da se sprijateljim s nekim na moru? Može savet.

SAVET: Postoji mnogo načina da se sprijateljiš sa nekim na moru. Na primer, možeš da upoznaš ljude koji su smešteni tamo gde i ti, ili ljude sa plaže. Ako često ideš na istu plažu, velika je verovatnoća da ćeš viđati iste ljude, i da ćeš sa nekima od njih spontano započeti razgovor i da ćete se tako upoznati. Nemoj da se stidiš ni da sama iniciraš razgovor ni upoznavanje sa njima. Priđi nekom ko ti deluje ok i slobodno započni neki razgovor, nemaš šta da izgubiš. Budi opuštena i otvorena, i već ćeš nekoga upoznati. Želimo ti lep provod na odmoru!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.