SOS: Kako da upoznam dečka koji živi u inostranstvu?

Zdravo, imam jedan problem i nadam se da možeš da mi pomogneš. Imam 12 godina i sviđa mi se jedan dečak. On je udaljen od mene dve zemlje. On ima 14 godina. Pošto on ima YouTube, znam da imamo veliki broj zajedničkih stvari. Na Instagramu ima oko 420k pratioca, a na musically 360k. Svi mi kažu kako bi se on zaljubio u mene. Ja znam da pričam njegov jezik tako da sporazumevanje neće biti problem. Kako da ga upoznam, kako da postanem popularna i da li će se zaljubiti u mene? Unapred hvala.

SAVET: Iako sve ovo zaista zvuči bajno, tvoje godine i udaljenost vam ne idu u korist. Barem kada je u pitanju neko druženje ili muvanje. Sa druge strane, ukoliko želiš samo da se ponekad dopisujete, onda je sve to ok ali imaj na umu da dalje od toga prosto ne možeš ići. Prijateljsko ćaskanje ti može biti super iskustvo jer, osim što ćeš vežbati jezik, bićeš u prilici da učiš nešto novo o drugoj kulturi i moći ćeš da čuješ kako se oni druže, kakvi su im običaji, verovanja i tome slično. Dakle, ovo te može obogatiti za jedno novo, neobično iskustvo.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.