SOS: Kako da uspostavim kontakt sa simpom iz odeljenja?

Najdraži HEJ! pišem ti s namerom da ćeš mi pomoći. Naime krenula sam u srednju školu, i sa mnom u odeljenje ide jedan dečko i primetila sam da mi se sviđa. Međutim nije me prihvatio na fejsu, čak sam mu nekoliko puta poslala zahtev za prijateljstvo. Sve ostale devojke i momke je prihvatio. Ni na Instagramu neće da mi uzvrati praćenje. Nisam sigurna šta se dešava. U školi me pogleda s vremena na vreme, ali ne komuniciramo i ne želi da priča. Ne znam kako da uspostavim kontakt sa njim. Molim za pomoć!

SAVET: Zaista je čudno što se tako ponaša. Sa obzirom na to da sa njim ideš u isto odeljenje, slobodno ga pitaj uživo zašto te nije prihvatio na fejsu. Probaj da to uradiš tako da deluje opušteno i šaljivo. Ponovno slanje zahteva nema smisla jer te uporno odbija, ali uživo razgovor o tome ima smisla jer ako ništa drugo, moći ćeš da saznaš zašto to radi. Ništa drugo sem toga, i eventualno pomoći zajedničkog prijatelja koji će ga pitati zašto te ne prihvata, nam ne pada na pamet.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.