SOS: Kako proslaviti 13. rođendan?

Ćao! Želelja bih da vas pitam nešto. Pisala sam vam mnogo puta i svaki put ste mi odgovorili pa nadam se da ćete i ovaj. Radi se o rođendanu. Želela bih da prestanem da slavim kod kuće ono kao samo da se igramo ili u igraonici jer punim 13 godina. Znam da ćete mi predložiti da drugarice izvedem na kolače, ali i to mi je glupo jer ne mogu njih desetoro u restoran, a ako npr. spustim broj gostiju na 3 ili 4 ostale drugarice će se naljutiti. Ja bi da kod moje kuće nas 5, 6 gledamo neki film ali ne znam koji… Možete mi dati predlog kako proslaviti 13. rođendan? Ako ne, onda mi preporučite neki film koji bismo u našem uzrastu mogle gledati… Samo požurite sa odgovorom jer mi je rođus 1. avgusta. Hvalaa vam unapred!!

SAVET: Možeš ponovo da slaviš kući, ali možeš da ove godine napraviš rođendan nešto drugačije nego ranije. Ako već očekuješ desetak gostiju, možete da igrate neke igre (asocijacije, istina/izazov, fote itd), takođe možete da igrate i neke društvene igre, karte i slično. Pored toga, sigurno je da uvek imate teme o kojima možete pričati, a možete da pustite muziku i igrate, i na taj način napravite malu žurku za vas. Ako bi ti baš želela da gledate film za tvoj rođendan, i to je sasvim okej. Oko izbora filma je najbolje da se posavetuješ sa drugaricam koje će ti doći kako bi film svima odgovarao. Možeš da napraviš grupni čet i da napravite anketu kako bi ste glasale za film koji će se gledati, nabavi neke grickalice i uživajte! U krajnjem slučaju, uvek možeš da spojiš sve ovo što smo ti predložili i da vam bude super zabavno. Srećan rođendan od nas i uživajte!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.