SOS: Ljubav- Da li sam ja problem?

PITANJE: Hitno mi je potrebna pomoć. Imam veliki problem i nisam znala kome da se poverim, sramota me je da o tome pričam sa mamom. Nedavno sam sa dečkom imala prvi odnos, i nije dobro prošao. Naime, kad je pokušao da “uđe”, nije mogao da prodre. Nekako je bilo previše usko, kao da su mi se mišići stegli. Pokušali smo ponovo, međutim desila se ista stvar kao i prošli put. Molim vas, pomozite mi, ne znam da li je to normalno i kako da to rešim. Želela bih da se upustim u normalne seksualne odnose sa njim.

SAVET: Nešto vas sprečava u zajedničkom uživanju i o tome treba da popričate. Mogu vam pomoći stručna lica u savetovalištima za mlade, koji su obučeni za rad sa mladim osoba za ove teme. Na internetu možete pronaći njihove adrese i brojeve telefona. Drugo, ne žurite, imate vremena za sve. Ne mora sve i odmah. Treba uskladiti psihu i telo. Pričajte, ljubite se, milujte i pronađite šta vam najviše prija i šta vas opušta. Ako uspete u tome, s vremenom ćete znati kada je pravo vreme i šta i kada nešto treba ili ne treba da se desi.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.