SOS: Ljubavna dilema

Dragi Hej, imam jedan ili tačnije dva problema. Postoji jedan dečko koji mi se odavno sviđa, ali nisam sigurna da li se i ja njemu sviđam. Rekla sam drugu da mi se sviđa, ali pošto se oni druže on mu je sve ispričao. Od tada nam se pogledi često susreću. Drugom dečku se pak ja sviđam i on mi je to i rekao. Od početka mi se nije baš sviđao, ali imam osećaj da kako vreme prolazi sve mi je lepši. Nisam više baš sigurna da mu se i dalje sviđam jer se duže vreme nisam čula sa njim. Kako da se odlučim i kako da znam da li im se sviđam?

SAVET: Neke odluke su teže od ostalih. Poput ove sa kojima se sada susrećeš, koja je jedna prava slatka mala muka. Ukoliko ti neodlučna, može ti pomoći sledeći trik. Napiši njihova imena na papiru, i ispod svakog imena stavi ZA i PROTIV. Razmotri koji su to razlozi dobri za to da budeš sa njim, a koji su loši. To ti može pomoći da doneseš odluku. Ipak, nešto jače od toga su osećanja. Probaj da se nađeš u društvu jedne, a potom i druge simpatije i obrati pažnju na to kako se osećaš. Ako se pored jednog osećaš lepše, ako osećaš tremu, leptiriće i slično, onda znaj da je to taj za koga bi trebalo da se odlučiš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.