SOS: Ljubavna zagonetka

Dragi Hej, nadam se da ćeš mi pomoći da odgonetnem ovu zagonetku u mojoj glavi. Naime, postoji jedan dečko koji ide u istu školu kao i ja. Mi se u suštini ne poznajemo, ali se redovno viđamo po hodnicima i svaki put kad se sretnemo, ustopstavimo dugi kontakt očima, par puta mi se i nasmešio. Sve bi to bilo okej da on nema devojku već duže vreme koju na neki način krije. Sad ne znam kako da protumačim njegove stalne poglede?

SAVET: Sve zavisi, i može da znači toliko toga! S obzirom da ima devojku a gleda te svaki put, situacija jeste malo zbunjujuća. Možda si mu simpatična i možda mu je zanimljivo da flertuje u prolazu. Ipak, ne savetujemo ti da preduzimaš bilo šta dok znaš da ima devojku. Kasnije, ako saznaš da nisu više zajedno, možeš da probaš da mu se približiš, da se bolje upoznate i da proveriš da li između vas može da bude nešto. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.