SOS: Ljubavni jadi

Imam jedan problem i ne znam kako da ga rešim… Uglavnom moj BFF mi je priznao svoja osećanja i ja sam rekla da ne znam da li mi se sviđa, problem je u tome što sam ja psp sa jednim dečkom koji mi se sviđa. Najviše što me je povredilo je to što sam ja njemu lagala i davala lažnu nadu za nas i sada smo se jako gadno posvađali i nikad se više nećemo vratiti na staro… Molim vas pomozite mi jer ne znam kako mu reći da mi se sviđa i da mu se iskupim što sam ga povredila.

SAVET: Jedino što ti sada možeš da uradiš jeste da pokušaš da mu se izviniš. Zamoli ga da popričate nasamo i reci mu koliko ti je žao što se sve tako završilo i kako se osećaš posle svega. Važno je da budeš iskrena da bi osetio da može da ti veruje. Postoji mogućnost da on izvinjenje ne prihvati, i ako dođe do toga, moraćeš da se pomiriš sa tim i da nastaviš dalje koliko god ti bude bilo teško. Međutim, čak i ako se ne pomirite sada, daj mu malo vremena, i možda kasnije uspete da popravite odnose.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.