SOS: Ludim zbog podočnjaka

U poslednje vreme ludim zbog podočnjaka, ako su to uopšte podočnjaci. Koža ispod očiju mi je nekako spuštena, kao da su mi donji kapci naduveni. To nije nešto što mi se nedavno stvorilo, imam to već duže vreme, sigurno nekoliko godina. Zbog njih mi celo lice izgleda umorno i smoreno. Spavam dovoljno, uglavnom 9 sati, pazim šta jedem, treniram, pijem dosta vode i zaista ne vidim u čemu je problem. Imam osetljivu kožu i leti uvek izgorim, koliko god da se pazim. Da li znaš kako da ih se rešim, ako je to uopšte moguće?

SAVET: S obziom na to da mi nemamo neophodno znanje, niti tačan uvid u to šta je tačno tvojih problem i kako se rešava, predložićemo ti šta možeš uraditi. Najbolje bi bilo da posetiš dermatologa i da izložiš svoj problem i potraziš rešenje jer ti on zaista može pomoći. Naravno, ti uvek možeš probati da lutaš i da sama tražiš rešenje, ali je zaista bolja opcija da potražiš mišljenje i rešenje od stručnjaka.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.