SOS: Mislim da gubim drugaricu

Dragi Hej!, imam jedan problem i znala sam kome da se obratim, jer mi je potreban savet.
Sedela sam sa svojom bff u klupi a onda su nas razmestili jer se previše smejemo na časovima. Sada obe sedimo sa nekim drugim. U zadnje vreme sam primetila da se sve više ,,udaljavamo” jedna od druge. Dopisujemo se samo kada nam treba nešto, a to je svakog dana. Kada počne veliki odmor ide sa svojim drugom držeći se za ruke. Pozove i mene ali razgovara sa njim. Do skoro smo dolazile jedna kod druge ali sada i ne baš. Ne znam šta da radim,ali ne želim da izgubim najbolju drugaricu.

SAVET: Ponekad se desi da se drugarice udalje ako nisu često u prisustvu one druge. U tim slučajevima valjalo bi se zapitati koliko je to drugarstvo zapravo jako i stabilno. No svejedno, ti možeš probati da uradiš nešto u vezi sa tim. Predlažemo ti da popričaš sa njom o tome. Reci joj sve ovo što si nama rekla – da si stekla utisak da se udaljavate, da se manje družite ali i da je tebi do nje stalo, te da želiš da sve bude kao što je bilo. Možda ona nije svesna toga, pa bi razgovor o tome mogao da vam pomogne.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.