SOS: Mislim da sam premala za vezu

Dragi Hej, imam jedan problem i ne znam kome da se poverim. Zaljubljena sam u jednog dečaka već 4 godine. Ne idem u našu školu, stariji je tri godine od mene, što je zapravo još jedan problem! On zna da sam zaljubljena u njega, gledao me skoro na maturi kod naših osmaka, ali mislim da to nema veze! Iako sam ja tek 6.razred i mislim da sam premala za vezu, ali ipak me to boli! Ne znam šta da radim! Plsss help!

SAVET: Ako smatraš da si premala za vezu, onda sasvim sigurno jesi. Nijje ni čudo da te to boli i da si u vezi sa tim radoznala. Sve je to sasvim prirodno. Njegovi pogledi ti siguno prijaju, kao i pomisao na to da je on zainteresovan za tebe. Ipak, sa obzirom na to da ti nisi spremna za vezu, najbolje bi bilo da sve ostane samo na tim pogledima i maštanjima. Naemoj pokušavati ništa više jer za više nisi spremna. Uživaj za sada samo u takvim simpatijama, a kada bude došlo vreme i ti ćeš ući u neku vezu.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.