SOS: Moj prvi put

PROBLEM: Dečko i ja smo nedavno pokušali da imamo seksualni odnos. I on i ja smo još nevini. Naš pokušaj je bio neuspešan. Prvo nije mogao da stavi kondom, pa je izgubio erekciju. Onda je nekako uspeo da navuče kondom, pa je mene sve bolelo. Na kraju, sve se pretvorilo u petljanje i više mi se uopšte ne pokušava nešto slično. Totalno sam se razočarala i često pomišljam da mi treba neki iskusniji dečko.

SAVET: Naravno, otežavajuća okolnost je što ste oboje neiskusni i verovatno ne znate šta treba da radite. Dakle, kod samog čina penetracije (ulaska penisa u vaginu) njemu verovatno oslabi erekcija, a tebi se zbog nervoze stisnu vaginalni mišići, i onda oboje blokirate. Očito još niste spremni za ovu stepenicu. Radije nastavite samo s poljupcima i maženjem dok ne upoznate bolje vlastita tela i njihovu funkciju. Treba li ti neko iskusniji ili ne, na to možeš samo ti odgovoriti. Jedino ti znaš kakva te osećanja vežu za dečka.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.