SOS: Može li da se zatrudni masturbiranjem?

PROBLEM: Moju drugaricu je sramota da ti piše, pa sam rešila da te ja pitam nešto što će ti možda biti smešno i čudno. Može li devojka da ostane trudna masturbiranjem? Nju muče neka pitanja u vezi sa tim, a i ja bih volela da znam nešto više o tome.

SAVET: Tvoje pitanje nam nije ni čudno, ni smešno. Ipak, mislimo da je pitanje trebalo da nam pošalje tvoja drugarica, a ne ti, ali dobro, u svakom slučaju bolje je da pitate nego da živite u neznanju. “Ko pita, ne skita”, kaže jedna mudra, stara izreka. A odgovor glasi: ne, ne možeš ostati u drugom stanju ako masturbiraš. Masturbirenjem možeš jedino istražiti svoje telo i pripremiti se za budući seksualni život. Dakle, ne brinite ni ti ni drugarica, masturbiranje nema loših posledica.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.