SOS: Muči me celulit

Bliži se leto i treba mi što pre pomoć. Naime imam malo celulita, ne mnogo, ali mi to mnogo smeta. On se nalazi u predelu zadnjice i na butinama. Gledala sam na internetu razna ulja i gelove ali baš i nisam sigurna za to zato vam i pišem. Ima li nade da se to ukloni uz pomoć nekog gela, ulja ili već nečega drugog. Ako ima molim vas napišite mi šta treba da kupim ili možda da mešam neka ulja ili šta već ili ako znate još neki način za lako rešenje. Stvarno mi smeta. Drugarice mi kažu da sam super zategnuta i sve, ali ja znam da imam malo celulita koji mi jako smeta. Inače svesna sam da je potrebna i fizička aktivnost.

SAVET: Svaka devojka i žena ima celulit. Bila ona mršava, punija, zategnuta ili kakva već, svaku ženu “muči ta muka”. Mi ti ne možemo dati tačno ime proizvoda koji bi trebalo da koristiš jer iskreno nismo sigurni da postoji neki univerzalno dobar. Najbolje bi bilo da odeš kod apotekara da se raspitaš, ili u DMu ili Liliju. Reci šta te muči i zamoli za savet. Šta god da izabereš, sumnjamo da ćeš pogrešiti. Najbitnije je da budeš istrajna i uporna. Ukoliko uzmeš gel da ga svako veče mažeš. Uz to možeš da izguglaš vežbe za celulit. Čini nam se da neka vrsta čučnjeva doprinosi smanjenju celulita, probaj da pronađeš to. Samo u svemu tome što budeš radila se potrudi da istraješ i da ne prekidaš kako bi došla do željenih rezultata.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.