SOS: Muke sa momcima i drugaricama

Imam ogroman problem. Prvo mi se sviđao jedan dečko iz odeljenja, a ona sam čula da se on sviđa mojoj drugarici koja je takođe iz odeljenja. Posle mi se svideo jedan drugi dečko, ali se i on sviđa mojoj najboljoj drugarici. Kad bih morala da biram, više mi se sviđa onaj prvi. Da li treba da kažem drugarici? Nikome nisam rekla osim vama. Ovo je strašno. Hitno potrebna pomoć!

SAVET: To jeste malo nezgodna situacija. Pretpostavljamo da si bliska sa najboljom drugaricom i da dobro razumete jedna drugu, i najbolje bi bilo da joj kažeš ko ti se sviđa. Napomeni joj i to da si zabrinuta oko toga što vam se sviđa isti dečko i da se plašiš da to može uticati na vaš odnos. A onda vidi šta ona ima da kaže, i probajte da se dogovorite kako da se ponašate i šta da radite a da to ima minimalan uticaj na vaše prijateljstvo. I zapamti da nijedan dečko nije vredan svađa sa najboljim prijateljima ako su oni zaista dobri prijatelji i podržavaja nas u lošim trenucima, a u lepim se raduju sa nama! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.