SOS: Muške potrebe i prvi put

Imam 16 godina i jedno pitanje. Šta muškarci podrazumevaju pod izrazom”muške potrebe”? Još uvek nisam spremna da spavam sa svojim dečkom, a on me, time da me voli i ima svoje “muške potrebe”, ubeđuje da pristanem. Da li takvu izjavu treba uvažiti? Imaju li oni stvarno prirodnu potrebu za seksom? Moram da naglasim kako je on već imao seksualne odnose, i da se međusobno obožavamo, u šta sam 100% sigurna.

SAVET: Potreba za seksom jeste prirodna, ali je podjednako imaju i momci i devojke, samo što se ponekad potencira kao da je to nešto za čim žude samo momci, što je potpuno netačno. Prema tome, ako još uvek nisi spremna da stupiš u seksualne odnose sa njim, ne treba da uvažiš takve izjave. Ne treba da žuriš sa tim dok se ne osetiš dovoljno opušteno i spremno. Slobodno mu reci to da još uvek nisi za seks sa njim, i on to mora da razume. Ukoliko kaže još nešto kako bi te ubedio, nemoj nikako da menjaš mišljanje i pristaješ samo da bi mu udovoljila. Sačekaj trenutak u kom ćeš se osetiti da je to to i da to želiš, i onda to uradi! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Getty Images/Guliver

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.