SOS: Ne mogu da ga ostavim

PROBLEM: Imam veliki problem. Više ne verujem svom dečku. Već mme je jednom prevario. Stalno flertuje s devojkama, i to na moje oči. Čini mi se kako mi stalno nešto radi iza leđa. Drugarice mi kažu da ga ostavim, ali ja to još ne mogu. Stalo mi je do njega, bojim se da će mi biti jako teško ako to uradim. Ali ne mogu ni ovako dalje.

SAVET: Znaš da taj dečko nije dobar za tebe, očigledno si vrlo nesrećna s njim. To što želiš da ostaneš u vezi s dečkom koji te ne poštuje govori da ni ti sama sebe ne ceniš. Kao prvo, trebalo bi da raskineš s njim. Potom se posveti sebi, svojim željama i talentima. Počni sebe da gledaš drugim očima, počni da voliš sebe. Kad shvatiš koliko si vredna i da zaslužuješ najbolje, i drugi će te tako videti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredile: Sanja Matasić i psihoterapeut Tanja Dobrić Brankov

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.