SOS: Ne mogu da ga zaboravim

Dragi Heju nisam imala drugi način sem da ti ovako napišem poruku na fejs. Duže vreme mi se sviđa jedan dečko i stvarno nisam nikog volela kao njega. Bili smo zajedno možda 5 dana i on je raskinuo sa mnom, ne znam zašto. Problem je što ne mogu da ga zaboravim, samo o njemu mislim. Molim te, pomozi mi!

SAVET: Čini se da je najteže da se pomirimo sa nečim što se desilo, ako nemamo neki razlog za to. Baš to je sada slučaj i sa vašom vezom koja se, po tebi, završila bez ikakvog očiglednog razloga, tako da ti verovatno sada samo možeš da nagađaš zašto je on raskinuo. Nije lako nositi se sa tim, sa neizvesnošću ali je nažalost nekada neizbežno. Probaj da olakšaš ovaj period sebi tako što ćeš bolje isplanirati vreme. Ako ti svaki dan bude bio ispunjen raznim aktivnostima kao što je npr. druženje, hobiji, pisanje, čitanje, gledanje filmova, vežbanje itd.onda ćeš imati zaista malo vremena da se baviš njime. To ti može pomoći da ga brže zaboraviš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Getty

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.