SOS: Ne mogu da se odlučim između tri momka

Dragi Hej, imam 17 godina, krajem godine ću biti punoletna. U poslednje vreme se sviđam trojici momaka i ne znam za kog da se odlučim. Jedan je godinu mlađi od mene i ide sa mnom u razred, ali je nekako sav smotan i ne vidim da bi bilo kakva veza sa njim bila moguća. Drugi momak je moje godište tj. 99, našli smo se preko jedne društvene mreže i treba da se upoznamo ali imam osećaj da ne želi da me upozna, mislim da je razlog tome to što nisam toliko popularna u društvu, a on jeste. Treći momak ima 26 godina, isto sam ga upoznala  preko društvene mreže, našli smo se i bilo je poljubaca, ali imam osećaj da zbog razlike u godinama to ne bi išlo, a ni moja porodica to ne bi odobrila. U svakom od njih vidim nešto što mi se sviđa, ali ne znam sad šta da radim. Molim te pomozi mi zaista imam osećaj kao da na kraju ovo tunela nema svetla za mene.

SAVET: Prvog, onog koga si opisala kao smotanog si očigledno već otpisala. Što se drugog tiče, možda bi trebalo tu malo da probaš da se potrudiš, a ne da odustaješ samo zato što si stekla takav utisak. Treći lik je, čini se, dosta stariji od tebe. Ti ćeš sada postati punoletna ali to ne menja mnogo situaciju. Ipak ćeš ti tek sada napuniti osamnaest godina i završavaćeš srednju školu, a on je svoj fakultet već završio i tražiće posao ili pak već dugo radi. Ovde je reč o velikoj razlici u periodu života u kome se nalazite. Ako misliš ti, a i on sa tobom, da to nije problem, onda ok. Ipak, mi bismo ti na to skrenuli pažnju jer u početku to možda može biti ok, ali kasnije se može desiti da će vam se želje razilaziti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.