SOS: Ne mogu da se uklopim sa timom

Volim rukomet i hoću da treniram, ali ne mogu baš da se uklopim sa timom. Znam ih sve iz škole, ali se ne družimo i jednostavno ne volim biti u okruženju sa tim osobama. Moje drugarice kažu da ako volim taj sport i hoću da ga treniram da idem bez obzira na sve. Treba mi savet pod hitno. Ako možete da mi odgovorite ovde, jer nisam u mogućnosti da kupim HEJ!. Hvala unapred.

SAVET: Ukoliko imaš veliku želju da treniraš, to ne treba da te spreči. Daj timu šansu, možda ti u početku bude neprijatno u grupi jer niste baš u bliskim odnosima, ali ne znači da kasnije neće biti bolje. Ne morate da izgradite nekakav preterano prisan odnos, već čisto da se povežete dovoljno da možete da sarađujete u igri. Za ostale stvari imaš najbolje drugarice. A može da se desi i da se kasnije sprijateljiš sa nekima od njih. U svakom slučaju, ništa te ne košta da pokušaš. Borba za ono što želiš i što te zanima nije uvek laka, ali to ne znači da treba da odustaješ ili da čak ni ne pokušaš. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.