SOS: Ne odgovara odmah na moje poruke, šta da radim?

Hej, imam jedan problem. Upoznala sam se s jednim dečkom pre nedelju dana, i on mi se javio posle nekoliko dana, i to dva puta do sad. Međutim, na moje poruke odgovara tek posle nekoliko sati, a na poslednju nije odgovorio već više od 24 sata, a bio je aktivan. Šta treba da radim? Da li da pustim da stvari idu svojim tokom ili da ga pitam zbog čega je tako, i da li on uopšte nešto želi sa mnom?

SAVET: Polako, tek ste se upoznali, i nema razloga da žuriš sa takvim pitanjima. Da nije zainteresovan za tebe, verovatno ti se ne bi ni javljao, a on je do sada to učinio dva puta. Možda ti ne odgovara jer je zauzet nečim, ili iz ko zna kog razloga, ne mora uopšte da znači da je povezano sa tobom i da ti namerno ne odgovara. Možeš nekako neobavezno da ga pitaš oko toga, npr. da kroz neku poruku provučeš “Pa zašto ti toliko treba da odgovoriš?” ili “Šta te je toliko zadržalo?”. Daj vremena i sebi i njemu da se još malo upoznate i da tek onda vidiš da li će nešto biti. Najvažnije je da ne donosiš zaključke naglo jer mogu biti pogrešni. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.