SOS: Ne znam da li se dobro ljubim!

PROBLEM: Dragi HEJ!, imam 13 godina i imam dečka. Skoro smo ušli u vezu ali se još uvek nismo poljubili. Skoro bi trebalo da se vidimo i mislim da ćemo se poljubiti, ali ja samo nisam sigurna da li se dobro ljubim. Molim te, daj mi neki savet kako da vežbam ljubljenje kako bi ostavila dobar utisak!
Jeca

SAVET: Rekli bismo da imate sve što vam treba. Zajedno ste, sviđate se jedno drugom, a za dobar poljubac je potrebno dvoje. Da bi saznala kako se ljubiš, potreban ti je dečko. Opusti se jer je i njemu sigurno pomalo neprijatno kao i tebi. U početku je malo čudno i nikada nije i ne može biti savršeno. Budi prirodna i sve polako radi kako bi videla šta tebi i njemu odgovara. To je način da pronađeš put do sve boljeg poljupca. Možete i popričati o tome posle nekoliko poljubaca i reći jedno drugom šta vam se najviše dopada i tako se kasnije češće ljubiti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.