SOS: Ne znam da li se sviđam simpatiji!

PITANJE: Imam jednog druga koji mi se sviđa još od septembra. Rekla sam mu i sve i on je tada imao devojku, i ignorisao me je. Kada je raskinuo sa tom devojkom bio je jako depresivan. Na Instagramu je okačio da mu šaljemo mišljenja o njemu kao osobi, izgled, itd… I ja mu napišem sve naj, da je prelep… I on meni pošalje srce, a pre nije hteo da mi odgovori na poruku. Kao i ja mu napišem da on meni kaže mišljenje o meni, i on napiše sve naj. Ja ne znam šta da radim, ne znam da li mu se sviđam, ili ne znam šta. Pomoć!

SAVET: To kratko što ste se čuli nikako nije dovoljno da bi zaključila o tome da li mu se sviđaš. Svaka čast za to što si mu rekla šta osećaš još tad kad ti se tek svideo! S druge strane, možda je njemu još uvek sveže sve to oko raskida da bi mogao da razmišlja o nekim novim vezama. Možda mu treba još neko vreme da prevaziđe sve to sa starom devojkom. U nekom trenutku možeš da pokušaš da mu opet pošalješ poruku, ili da mu se javiš u prolazu itd, pa da vidiš kako će reagovati. Ipak, ako ti ponovo ne odgovori na poruku, to može značiti da ipak nije zainteresovan. Želimo ti sreću! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.