SOS: Ne znam da li se sviđam simpatiji?

Ovako, postoji jedan dečak u mom odeljenju. Pre neki dan nastavnica engleskog nam je zadala da naučimo pesmu “Help” od The Beatles, u početku sam htjla da recitujem sama ali sam shvatila da je bolje u dvoje. I dok sam sedela u klupi i obnavljala pesmu on je došao, seo pored mene i pitao me “Hoćeš da mi zajedno recitujemo pesmu? Mislim… Ako ti hoćes.” Ja sam rekla “Ok” i počeli smo da recitujemo pesmu na času. Zvučao je grozno, moram da priznam, ali mi nije smetalo. Posle nekoliko dana, pre časa matematike stalno mi je pričao o svojoj omiljenoj pesmi, ne znam tačno kako se zove, ali sve vreme je pričao o njoj, bilo nam je super. I kada sam saznala da sam ostala bez listova sveske pitala sam svakoga da mi pozajmi list, a on je rekao “Stanite, stanite ja ću da joj dam!” I stalno kada priča sa prijateljima, on me gleda ali ja to skoro i ne primećujem. Kada sam jednom prolazila pored košarkaškog terena ispred naše škole, on je bio tamo sa svojim prijateljima i igrao košarku i ja sam mu rekla “ćao” i dala mu poklon za rođendan koji je trebao da bude tek sutra, ali ja sam trebala da idem u Belgiju na takmičenje, pa sam mu dala tad i zagrlila ga. I kada sam otišla nekoliko metara dalje čula sam kako on i njegovi prijatelji skaču, smeju se i raduju se zbog njega i čula sam kako su rekli “Vidiš, rekoh ti da će te jednog dana primetiti!” I ne znam da li samo želi da budemo najbolji prijatelji ili mu se sviđam, molim te odgovori!!!

SAVET: Sudeći po svemu što si nam ispričala, deluje da mu se zaista sviđaš, i sve to što radi je verovatno neki njegov način da pokaže svoje simpatije prema tebi. Pored toga, i ponašanje njegovih drugova ukazuje na isto to. Tako da je naše mišljenje da mu se verovatno dopadaš, ali da bi bila skroz sigurna, nastavi da se družiš sa njim i da dalje pratiš to kako se ponaša prema tebi. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.