SOS: Nemam osećaj da je moj tata zaista tu

Dragi Hej, prvi put ti se obraćam za pomoć i ubeđena sam da ćeš mi dati pravi odgovor! Ovako stoje stvari. Ja ne osećam da imam neki odnos sa mojim tatom. Jako, jako ga volim, ali sem što je pored mene, ja ne osećam da je zaista tu. Mi se dobro slažemo, ali ja želim više od toga. Želela bih da više izlazimo, da se družimo i stvaramo nove uspomene. Ja razumem da je on umoran,ali to ne mora biti radni dan. Mogli bismo nedeljom da izađemo. Lepo je vreme,a mi ga provodimo u kući! Ili ako je već ružno, da igramo karte ili neke tako društvene igre. Možemo takođe da vozimo bicikle… Zaista bih želela da provedem više vremena s njim. Ja imam 13 godina,vreme leti i znate kako to ide. U sedmom sam razredu, a blizu je i srednja škola… Molim vas pomozite mi, dajte mi neki predlog. Volim vas ♥

SAVET: Super je što si raspoložena za tako nešto i što pokazuješ želju da provodiš vreme sa tatom onda kad većina tvojih vršnjaka želi da se skloni što dalje od roditelja i da bude sa drštvom. Naš savet ti je da tati kažeš sve to što si nama napisala. Reci mu to da želiš da provodite više vremena zajedno i da bi želela da npr. vikendom par sati radite nešto zajedno. I sama imaš već dosta ideja na umu, pa ih iznesi tati. Sigurni smo da će mu biti drago da predložiš tako nešto, i da će svoje obaveze kad god može uskladiti sa tvojim idejama.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Shutter

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.