SOS: Nemam pozitivne misli

Hej pišem ti prvi put i nadam da ćeš mi odgovoriti. U zadnje vreme imam dosta briga i teško mi je. Nemam pozitivne misli, imam problem sa spavanjem, ne mogu da zaspim, niti spavam dovoljno. Pokušala sam, ali ne ide, budem neraspoložena nikakva, uopšte nemam volju za ničim i ne mogu tako da fukcionišema. Nadam se da ćete mi pomoći. Pozdrav od Ana Marije Buljubašić.

SAVET: Promene koje si ti navela mogu biti ozbiljne, posebno ako traju duže od dve nedelje. Problemi koje si navela nisu bezazleni i zaista je neophodno da se javiš svom lekaru, da objasniš situaciju i da potražiš uput za dalje stručnjake koji ti mogu pomoći. Pre toga, podeli ovo sa jednim od roditelja sa kojima imaš dobar odnos, kako bi išao sa tobom kod lekara. Zasita je neohodno da imaš pomoć odraslih i to stručnu pomoć, kako bi sa ovim izašla na kraj jer ma koliko god jaka bila, ne možeš se sama sa tim izboriti. Uz tebe smo!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

2 Comments

    1. A gde piše da mora da se pošalje sa gmail. Ti koliko vidimo imaš otvoren mail na yahoo tako da šalješ sa njega.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.