SOS: Nemam teme za razgovor sa prijateljima

Dragi Hej, pišem ti opet, i prošli put si mi pomogao. Nadam da ćes i ovaj put odgovoriti. Ne znam šta bih pričala sa nekim i o čemu, to je problem, nemam teme za razgovor. Možes li mi dati predlog o čemu bih pričala?

SAVET: Ako ti neka osoba odgovara za razgovor i za druženje, definitivno ne bi trebala da unapred razmišljaš o temi za razgovor i da se pripremaš za to. razgovor bi trebao da teče spontano, tako da ne ulažeš mnogo napora u to o čemu ćete pričati, da prosto pratiš u kom pravcu idu stvari. Tema razgovora zavisi od toga s kim pričaš, od same situacije u kojoj ste i od vaših interesovanja. Ipak, ako će ti biti lakše, uvek s društvom možeš da pričaš o omiljenim filmovima, muzici, knjigama, o simpatijama, društvu i slično. Sve u svemu, predlažemo ti da se opustiš što je više moguće i da dopustiš da se razgovor odvija spontano.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.