SOS: Nikada nisam imala dečka

Dragi Hej, pratim te od početka i uz tebe sam porasla i prošla kroz mnoge lepe i ružne trenutke. Imam 17. godina i nikada nisam imala dečka. Sviđa mi se jedan dečko, stariji je od mene godinu dana i živi u drugom gradu. Sa njim se često dopisujem ali iz tih poruka ne mogu da zaključim da li se i ja njemu sviđam. Mi se nismo videli skoro godinu dana, a meni sve više i više nedostaje, i stalno razmišljam o njemu. Do sad sam imala puno simpatija, ali je on poseban i osećam nešto drugačije. Kada gledam njegove slike obuzme me neki ludi osećaj, kao da sam opijena. Pre sam mogla da sakrijem da sam zaljubljena, ali je sada to teško, čim pomislim na njega, izgorim od uzbuđenja. Jako bih volela da znam da li se i ja njemu sviđam, ali ne znam kako da izvedem neki korak i da mu dam do znanja da mi je stalo do njega. Molim vas, pomozite mi.

SAVET: Možeš da mu kažeš da jedva čekaš da ga ponovo vidiš, i da na taj način pokažeš da ti nedostaje. Možeš i na primer da skupiš hrabrost i da predložiš da odete na kafu kada se ponovo budete videli. Tako ćeš mu suptilno staviti do znanja da si zainteresovana, i ako pristane, super. Možete uz kafu da se ispričate i da onda proceniš da li je i on zainteresovan, i sama ćeš proceniti šta dalje. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.