SOS: Nikako ne mogu da ukapiram šta simpatija želi

Već sam nekoliko meseci zaljubljena u jednoga dečka, ali imam problem. Nikako ne mogu da ukapiram šta on zapravo želi. Kad smo nasamo, super je, čak mi je bio priznao da je zaljubljen u mene. Ali, nikako da službeno postanemo devojka i momak. Nedavno sam mu poslala poruku ljubavnog sadržaja, a on ju je pokazao svojim ortacima i ja sam ispala zaljubljena glupača. Oni su mi se smejali iza leđa. Zaista ne znam šta da mislim. Da li je on zaljubljen u mene, kao što mi je rekao, ili se samo dobro zabavlja na moj račun? I kako da se ja ponašam u celoj priči?

SAVET: To što im je pokazao tvoje poruke uopšte nije okej, pogotovo poruku tako ličnog sadržaja. Ipak, ne znači da mu se ne sviđaš. Postoji mogućnost da je na neki način hteo da se dokaže pred društvom i da im je zato pokazao tvoje poruke. Na tebi je da li ćeš moći da mu pređeš preko toga ili ne. S obzirom na to da kažeš da je drugačiji kada ste sami, iskoristi to i sledeći put kada budete ponovo sami pokreni priču na tu temu. Pitaj ga zašto je to uradio, i kaži kako se ti osećaš oko svega toga. S obzirom da ti je ranije već rekao da je zaljubljen u tebe, slobodno ga pitaj da li je i dalje tako i da li je bio iskren kada je to rekao. Nemoj da se ustručavaš oko toga da otvoreno pričaš sa njim na tu temu, jer nakon te tvoje poruke svakako zna da ti se dopada. Nakon što popričate o tome shvatićeš i sama šta treba da uradiš i kako da se ponašaš. Ako se ispostavi da on zapravo nije zainteresovan, pokušaj da se distanciraš od njega i da skreneš misli na nešto drugo dok ti ne bude malo lakše. Ako ipak kaže da mu se dopadaš, i ako si ti i posle svega okej sa tim da se između vas nešto dogodi, zajedno smislite šta ćete dalje. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Getty

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.