SOS: Njegovi postupci me bune

Evo ovako ispisaću vam priču u celosti, molim vas da mi date bar neki odgovor koji bi mi bio od pomoći. Pre godinu dana u klubu u koji izlazim upoznala sam jednog dečka, pričali smo, dodali se na fejsu, kontakt nam je bio drugarski. nekad je on pisao nekada ja. Alli u jednom trenutku je prestao da se javlja bez ikakvog razloga ali saznala sam da je sa jednom devojčicom koja je sa mnom išla u odeljenje, pomislila sam da mu je glupo da mi piše i razumela ga, pa nisam ni ja njemu pisala. Međutim nisu dugo bili zajedno i raskinuli su. Pomislila sam da će mi se javiti jer nisu više zajedno, međutim, ne, on ni običnu poruku nije poslao. U klub kad bi došao ne bi mi se ni javio, ni ono ćao. Ja sam ga par puta pitala koji je razlog da mi se ne javi on je rekao nema razloga. To je logički nemoguće, mora nešto da postoji, ne može osoba odjednom tako da prestane da se javlja. Prolazili su meseci, nikakvog kontakta nije bilo i meni se pokvario fejs, kada sam uspela da ga povratim meni se pola prijatelja izbrisalo među njima je bio i on, nisam htela da pošaljem zahtev ali posle razmišljanja ipak sam poslala. Stajalo je danima da je zahtev poslat. On je jedne subote došao u klub i pozdravio se sa mnom i mojim drugaricama, kao da se ništa nije desilo, sedeo je malo tu ali ništa. On se i dalje ne javlja, zahtev i dalje stoji. Ja znam da verovatno ne treba više da mislim na njega ali ne mogu to je jače od mene. Volela bih da mi pomognete, unapred zahvalna.

SAVET: Nažalost razlog za njegove postupke samo on zna. Mi možemo samo da nagađamo, ali to nije najbolji način. Ipak, što se tiče te cele fejs situacije, tu ti možemo donekle pomoći da ga razumeš. Smatramo da je moguće da je mislio da si ga prvo namerno izbriala, pa da si ga onda ponovo dodala i onda je moguće da prosto ne želi da te prihvati upravo zbog toga što misli. U slučaju da je tebi baš do njega stalo, možeš probati još jednom da pričaš sa njim, ali sa obzirom na to kako se ponaša, mi bismo ti predložili da iskuliraš i da probaš da ga zaboraviš. Izgleda da nije baš vredan tvoje pažnje.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.