SOS: Nokti mi se baš lome

Dragi HEJ! već sam ti pisala za jedan ozbiljan problem, ovaj nije tako strašanali mi opet treba savet. Naime poblem su  moji nokti koji se lome uvek kada malo porastu. Šta biste mi preporučili po tom pitanju? Vaše mišljinje bi mi značilo, uvek ste tu za nas i naše tinejdžerske muke, hvala unapred.

SAVET: Što se tvojih noktiju tiče, bilo bi dobro da odeš do apoteke i da apotekara pitaš ima li neki preparat koji bi mogla da mažeš na nokat kako bi ojačao. Sem toga, druga opcija je da u nekoj od drogerija kupiš one premaze za nokte (upakovane kao lak za nokte) koji se mažu u cilju ojačanja nokta. To ti je sada potrebno. Nakon sloja toga, možeš mazati i neki lak (takođe bi bilo dobro da vidiš ima li neki koji jača nokat, koji je dobrog sastava) kako bi ti nokti bili malo jači i trajniji.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.