SOS: Od malena se diram “dole”

PROBLEM: Imam veliki problem. Volim da se diram “dole”. To radim odmalena. Kada sam imala 2 ili 3 godine, sestra i njeni prijatelji su mene i mog komšiju, koji je godinu dana stariji od mene, odvukli u kanal i naterali nas da glumimo da se “seksamo” preko odeće. Nekoliko dana posle toga počela sam da se dodirujem “dole”. Nekad pre spavanja zamišljam da imam seks s nekim i onda se diram dole. A dešava se da me onda sutradan boli, u zavisnosti od toga koliko dugo sam to radila. Naravno, niko od mojih ne zna za moju naviku. Možete li mi pomoći?
LL^^

SAVET: Tvoja navika “diranja dole” ne mora biti povezana s događajem koji si opisala. Dešava se da već mala deca, oko 2. godine života, otkriju užitak prilikom dodirivanja polnih organa – stručni naziv za to je frotaža. Ali u toj životnoj dobi cilj im nije postizanje seksualnog užitka, nego im to služi kao uteha, ili tako rešavaju dosadu. Dakle, ništa neobično. Ti si već u fazi puberteta, u razdoblju polnog sazrevanja, te je sada kod tebe reč o istraživanju vlastitog tela i traženju načina kako da se seksualno zadovoljiš, što podrazumeva i masturbaciju. Jako puno ljudi masturbira, kako mladi tako i odasle osobe, stoga zaista nemaš razloga za brigu. Malo je čudno što te boli “dole” dan nakon “diranja”… pa budi nežnija prema sebi. Sve u svemu, ti si jedna normalna tinejdžerka.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Shutterstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.