SOS: Plačem zbog kose

Dragi HEJ! imam problem. Skoro sam otišla kod frizera da odsečem krajeve kose i on je odsekao mnogo više nego što je trebalo otprilike do brade. Ja već dve sedmice plačem zbog toga. Probala sam sve frizure i sve mi stoji ružno. Ni rep ne mogu da vežem jer kosa ispada i moram da koristim 10 šnalica. Znam ja da će to porasti ali ja ne mogu čekati i to je problem. Uskoro mi je rođendan, ekskurzija pa onda maturska ekskurzija na more u septembru, a meni je kosa kratka. Molim te pomozi ovo me uništava.:(

SAVET: Kosa igra veliku ulogu kada je reč o našem fizičkom izgledu. Imajući to u vidu, nije ni čudo što se loša frizura često oneraspoloži. Ipak, to nije razlog za tolike suze ili dramu. Ti se možeš, ukoliko baš želiš, raspitati kod apotekara ima li proizvode ili vitamine koji potpomažu brži rast kose. Svakako nijedan proizvod te neće mnogo ubrzati, ali može malo pomoći. Stoga, ne očekuj čuda. Što se frizure tiče, s obzirom na to da već sama nisi uspela da pronađeš nijednu frizuru sa kojom si zadovoljna, možeš se raspitati i otići kod nekog dobrog frizera. Upravo ti frizer može pomoći da pronađeš frizuru koja će ti lepo stajati sa dužinom kose koju sada imaš. Ne boj se promena i ne boj se eksperimentisanja, već se trudi da na to gledaš kao na izazovu i avanturu jer svakako od suza nećeš imati nikakvih promena na bolje.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Shutterstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.