SOS: Plašim se prvog poljupca!

PROBLEM: Konačno sam našla dečka i želim da moj prvi poljubac bude s njim. Znam da i on želi isto, ali jednostavno ne znam kako da počnem tu akciju. Drugarice mi govore da se samo opustim, približim mu se i sve će doći samo od sebe. Ali ja jednostavno ne mogu! Krenem, zastanem i blokiram se. Pitala sam i neke drugare i oni kažu isto, ali ja i dalje ne znam šta da radim. Pomozite mi, sigurna sam da se mnoge devojke nalaze u istom sosu kao i ja!

SAVET: Tvoje drugarice su u pravu! Potrebno je samo da se približiš, opustiš, ne razmišljaš previše, malo otvoriš usne, a ostalo će ići svojim tokom. Možda isprva ne bude baš tako kako si zamišljala, ali će kasnije biti sve bolje. Ipak, ukoliko svaki put kada pokušaš “zablokiraš”, moguće je da nisi još uvek sasvim spremna. Što je skroz okej. Nemoj da požuruješ sebe, daj sebi još vremena, i nemoj to previše da planiraš – sama ćeš osetiti kada je dobar i “zgodan” momenat za poljubac. Prepusti se i uživaj!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.