SOS: Poljubila sam se sa pogrešnim dečkom

Molim vas možete li da mi pomognete? Hitno mi je. Muvala sam se sa jednim dečkom koji je tri godine stariji od mene i sve je bilo okej dok jedan dan njegov drug nije došao i počeo da priča sa mnom. Posle me je odveo do nekog parka i počeo da me ljubi. Ne znam zašto sam to dopustila! Dečko koji mi se sviđa je saznao za to, i napisao mi “Završili smo, shvatio sam kakva si”. Više neće da priča sa mnom, a ja ne znam šta da radim jer ga previše volim. Prvi dan kad mi je to rekao htela sam i da se ubijem. Njegovi drugovi su mi rekli da ako se pravim da sam ga zaboravila da će mi se javiti, ali ja ne verujem u to. Hoće li se ikad odljutiti?

SAVET: Nažalost ne znamo odgovor na tvoje pitanje. To samo on zna. Uradila si nešto što je njega očigledno povredilo i zbog čega je verovatno izgubio poverenje u tebe, a to je ipak teško popravljivo. Ti možeš probati da popričaš sa njim i da mu se izviniš, ali od njega zavisi da li ćete saslušati i da li će prihvatiti tvoje izvinjenje. Ovo je bio jedan od bolnih načina da saznaš kako nepromišljeni postupci mogu negativno da utiču na tvoje odnose sa drugima, te iz toga izvuci pouku za neki sledeći put.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.