SOS: Povredio me svojom izjavom

Dragi Hej, pišem ti jer imam problem i ne znam kako da postupim. Viđala sam se sa jednim dečkom i sve je bilo super, sviđala sam se i ja njemu i on meni i trebalo je da se smuvamo. Međutim on je rekao nešto veoma glupo vezano za žensku populaciju što je mene povredilo, i ja sam mu to direktno rekla, nakon čega se on izvinio i rekao da nije tako mislio. Nakon toga se nismo čuli neko vreme jer ja nisam prešla preko toga što je rekao, činilo mi se da se izvinio eto samo da ja ne bih bila ljuta. Uporno našim zajedničkim prijateljima nabacuje obavezu da me pitaju zašto sam ljuta na njega, bez da sam dođe i pita me. Ja sam u međuvremenu prešla preko te situacije i nisam više ljuta. Vidim da još misli na mene i da mu je krivo, a i meni se on još uvek sviđa, ne znam da li bi trebalo da ga zaboravim ili da mu dam još jednu šansu?

SAVET: S obzirom na to da se toliko raspituje preko drugova zašto si ljuta, očigledno je da mu je stalo do tebe i da mu je žao što ste se udaljili. Ukoliko je I tebi stalo do njega, a po svemu sudeći deluje da jeste; ako si prešla preko svega toga i sve ostalo između vas je super, nema razloga da mu ne pružiš još jednu priliku. Jer ako su svi drugi aspekti vašeg odnosa u redu, može biti da stvarno nije mislio to što je rekao, ili ako i jeste mislio, da je shvatio da je pogrešio. Prema tome, ako bi mu dala još jednu šansu mogla bi da vidiš da li možete da funkcionišete fino kao i ranije, pre te svađe. U suprotnom bi te sve verovatno mučilo i razmišljala bi o tome da li si pogrešila što mu nisi dala još jednu šansu. Naravno, odluka je samo na tebi i dobro razmisli šta bi moglo da se desi i šta bi sve mogla da dobiješ a šta da izgubiš bilo da odlučiš da mu pružiš još jednu šansu ili ne, pa naspram toga donesi odluku. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.