SOS: Priznala sam mu da mi se sviđa i naš odnos se promenio

Zdravo, pišem po prvi put i čitam vaš časopis stalno i mnogo mi se sviđa i htela sam da vam napišem svoj problem, pa ovako zaljubljena sam u jednog dečka. On je iz mog grada i jednom sam se dopisivala s njim preko lažnog profila, i na kraju sam mu rekla da sam iz njegove škole. On je bio predobar preko poruka, svaki dan smo se dopisivali i slušali istu muziku, čak se moji i njegovi roditelji znaju, ali od kada je on saznao ko sam ja više se ne dopisujemo često, ali svaki dan ga vidim u gradu, i svaki put me pogleda. Moju najbolju drugaricu je pitao da li sam dobra devojka, i da li se ona druži sa mnom. Da li se zaljubio u mene? Zašto mi ne piše više? Molim vas da mi odgovorite što pre.

SAVET: Još uvek ne možeš biti sigurna, ali je moguće da si mu se dopala čim se raspituje kod tvoje drugarice za tebe. Ipak, imaj na umu da je malo drugačije sada kad zna ko si stvarno, jer sad nemaš iza čega da se “sakriješ” pa je sve mnogo direktnije između vas. S obzirom da se i dalje čujete, možeš da iskoristiš to i da ga pitaš šta te zanima. Ne moraš odmah otvoreno da ga pitaš da li mu se dopadaš, ali možeš recimo da ga pitaš šta on misli sad o svemu tome kada je otkrio da si to ti. Ako osetiš da možeš iskreno da pričaš sa njim, kaži da imaš utisak da je malo drugačiji sada kada zna, i da proveriš da li je stvarno tako. Sad kad zna da si to ti, nemaš više čega da se stidiš i slobodno mu se i sama javi i pitaj ga, da bi znala na čemu si. I svaka čast za hrabrost da mu kažeš da si to ti! Znamo da ti je malo frka da , ali već si jedan deo pregurala, i sad je ok da ga pitaš šta misli. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.